Tamponnyomtatás, emblémázás, nyomóforma és befogókészülék készítés

Cégtörténet

A Print Tech Service Kft. 100%-os magyar magántulajdonban álló, komoly múlttal és referenciákkal, valamint megbízható gépparkkal rendelkező vállalkozás. A tamponnyomtatás 1991-ben Majtán Nyomdaipari vállalkozás néven indult meg egyszemélyes vállalkozásként, majd 2010-től Print Tech Service Kft néven folytatódott a nyomdaipari tevékenység.

Cégünk többek között reklámtárgyak és különböző ipari sorozatban gyártott termékek tamponnyomásával, grafikai tervezéssel, kiadványszerkesztéssel, nyomdai előkészítéssel, valamint teljes körű nyomdai kivitelezéssel, vállalati arculattervezéssel (logó, színvilág, betűtípus, marketing elemek kidolgozása), weboldalkészítéssel foglalkozik.

Jelenleg több mint 10 darab négy szín nyomtatására alkalmas nyomdagéppel dolgozunk. Teljes apparátussal, a nyomdai előkészítéstől, a teljes kivitelezésig. Nyomtatunk milliós db-számban, de szívesen vállaljuk az 1 db-os mennyiségek elkészítését is.

Szakmailag képzett, az aktuális napi trendeket ismerő, gyakorlott csapatunk pozitívan áll bármilyen igény, elképzelés elé. Célunk, hogy az elkészített nyomdai anyagok, illetve az általunk kidolgozott grafikai tervek mind az ár, mind a minőség vonatkozásában hosszútávon elnyerjék Ügyfeleink elégedettségét, mindazonáltal hozzájáruljanak megrendelőink profit növekedéséhez is! Fejlődésünk és cégünk titka a gyors, pontos, és minőségi nyomdai termékek előállítása.

Tekintse meg referenciáinkat, ahol ízelítőt kaphat cégünk teljes körű szolgáltatásairól, technológiai lehetőségeiről. Csapatunk csak arra vár, hogy az Ön vagy Cége elképzeléseit valóra váltsa!

Munkáink

Cégtörténet

A Print Tech Service Kft. 100%-os magyar magántulajdonban álló, komoly múlttal és referenciákkal, valamint megbízható gépparkkal rendelkező vállalkozás.

 

Tovább ...

Kiemelt partnerek

Z+Z Produkció Bt.

Mighty Millers Brewing Co.

Olla Group Kft.

SMR Hungary Bt.

Burapin Kft.

Tampon-Mix Kft.

XBody Hungary Kft.

AHFSZ-Audi

 

Print Tech Service Kft.

PTS nyomda

9086 Töltéstava, Söptérpuszta 0184/3 HRSZ.

GPS: 47.615378, 17.747513

+36 20 3135 209

nyomda@ptsgroup.hu

Tevékenységek

Tamponnyomtatás A feliratozás, emblémázás egyik legjelentősebb fajtája a tamponnyomtatás. A tamponnyomás egy indirekt mélynyomási eljárás. Egy klisébe bizonyos mélyedéseket maratunk, ez a nyomatkép.

Tovább ...

© 2020 Print Tech Service Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés