Tamponnyomtatás, logózás, emblémázás, tamponnyomdagép gyártás

Cégtörténet

PTS Nyomda cégtörténete

A Print Tech Service Kft. 100%-os magyar magántulajdonban álló, komoly múlttal és referenciákkal, valamint megbízható gépparkkal rendelkező vállalkozás. A tamponnyomtatás 1991-ben Majtán Nyomdaipari vállalkozás néven indult meg egyszemélyes vállalkozásként, majd 2010-től Print Tech Service Kft néven folytatódott a nyomdaipari tevékenység.

Cégünk többek között reklámtárgyak és különböző ipari sorozatban gyártott termékek tamponnyomásával, grafikai tervezéssel, kiadványszerkesztéssel, nyomdai előkészítéssel, valamint teljes körű nyomdai kivitelezéssel, vállalati arculattervezéssel (logó, színvilág, betűtípus, marketing elemek kidolgozása), weboldalkészítéssel foglalkozik.

Jelenleg több mint 10 darab négy szín nyomtatására alkalmas nyomdagéppel dolgozunk. Teljes apparátussal, a nyomdai előkészítéstől, a teljes kivitelezésig. Nyomtatunk milliós db-számban, de szívesen vállaljuk az 1 db-os mennyiségek elkészítését is.

Szakmailag képzett, az aktuális napi trendeket ismerő, gyakorlott csapatunk pozitívan áll bármilyen igény, elképzelés elé. Célunk, hogy az elkészített nyomdai anyagok, illetve az általunk kidolgozott grafikai tervek mind az ár, mind a minőség vonatkozásában hosszútávon elnyerjék Ügyfeleink elégedettségét, mindazonáltal hozzájáruljanak megrendelőink profit növekedéséhez is! Fejlődésünk és cégünk titka a gyors, pontos, és minőségi nyomdai termékek előállítása.

Tekintse meg referenciáinkat, ahol ízelítőt kaphat cégünk teljes körű szolgáltatásairól, technológiai lehetőségeiről. Csapatunk csak arra vár, hogy az Ön vagy Cége elképzeléseit valóra váltsa!

 

Együttműködő partnereink 

Print Tech Service Kft.

OFF-ROOP

IST Service Kft.

Control Trade Bt.

CT Shop

Munkáink

Print Tech Service Kft.

Cím: 9086 Töltéstava, Söptérpuszta 0184/3 HRSZ.

GPS: 47.615378, 17.747513

Adószám: 12128488-2-13

Telefonszám: +36 20 3135 209

E-mail: nyomda@ptsgroup.hu

   

Szolgáltatásaink

Ipari termékek tamponnyomása

Reklámtermékek kereskedelme és logózása

Befogókészülék gyártás

Tampongumi és klisé készítés

Tamponnyomdagép gyártás és bérbeadás

Grafikai előkészítés és tervezés

Kiemelt partnereink

Audi Hungária ÁMK

SMR Hungary Bt.

Burapin Kft.

MAM-Hungária Kft.

iP3 Hungary Kft.

Weiss Hungária Kft.

 

© 2024 Print Tech Service Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés